NEW SUZUKI SWIFT อีโคคาร์สปอร์ตพรีเมี่ยม “Power You Up” แรงสุดขีด สปีดเร้าใจ เริ่มต้น 557,000 บาท
  • 06 Feb 2021
  • News

NEW SUZUKI SWIFT อีโคคาร์สปอร์ตพรีเมี่ยม “Power You Up” แรงสุดขีด สปีดเร้าใจ เริ่มต้น 557,000 บาท

(กรุงเทพมหานคร - 2 กุมภาพันธ์ 2564) บริษัท ซูซูกิ มอเตอร์ (ประเทศไทย) จำกัด เดินหน้ารุกตลาดรถยนต์เต็มสูบรับต้นปี แนะนำ NEW SUZUKI SWIFT สปอร์ตอีโคคาร์รุ่นล่าสุดอย่างเป็นทางการในประเทศไทย ชูแนวคิด “Power You Up แรงสุดขีด สปีดเร้าใจตอบโจทย์ทุกไลฟ์สไตล์คนรุ่นใหม่ด้วยสมรรถนะเหนือระดับ สัมผัสได้ถึงความสปอร์ตสุดร้อนแรง แต่ยังคงไว้ซึ่งความประหยัดกับเครื่องยนต์ K12M

พร้อมเทคโนโลยี DUALJET และแพลตฟอร์ม HEARTECT ดีไซน์สปอร์ตรอบคัน อัพทุกความสนุกตลอดการเดินทางด้วยห้องโดยสารสไตล์สปอร์ตพรีเมี่ยม ระบบเอ็นเตอร์เทนเมนท์ครบครัน พร้อมนำเสนอเพลงเปิดตัวใหม่ล่าสุด “Power You Up” จากโอ๊ต ปราโมทย์ ปาทาน ที่จะสื่อถึง NEW SUZUKI SWIFT ในราคาเริ่มต้น 557,000 บาท ตั้งเป้ายอดขาย 12,000 คัน สู่การเป็นหนึ่งในผู้นำตลาดอีโคคาร์เมืองไทย

มร. มิโนรุ อามาโนะ กรรมการผู้จัดการใหญ่ บริษัท ซูซูกิ มอเตอร์ (ประเทศไทย) จำกัด กล่าวว่า แม้ประเทศไทยจะกำลังเผชิญกับสถานการณ์โควิด-19 ระลอกใหม่ จนส่งผลให้ภาคอุตสาหกรรมรถยนต์รวมถึงภาคอุตสาหกรรมอื่นๆ โดยรวมของทั้งประเทศชะลอตัวลงอีกครั้งหลังจากที่เพิ่งฟื้นตัวจากโควิด-19 รอบแรกได้ไม่นาน แต่ซูซูกิยังคงมองเห็นโอกาสท่ามกลางวิกฤติดังกล่าว และยังมุ่งหวังจะเป็นส่วนหนึ่งในการกระตุ้นเศรษฐกิจไทยให้เกิดการฟื้นตัวโดยไว จึงได้ทำการปรับกลยุทธ์ในการทำงานท่ามกลางสถานการณ์อันยากลำบากนี้ ให้สามารถตอบรับต่อความต้องการของลูกค้าได้อย่างทันท่วงที ทั้งด้านงานบริการไปจนถึงการพัฒนาผลิตภัณฑ์ที่มีคุณภาพ เพื่อสร้างความพึงพอใจสูงสุด โดยจะเห็นได้จากความสำเร็จในการดำเนินธุรกิจตลอดปี 2563 ที่ผ่านมา ซูซูกิเติบโตสวนกระแสตลาดที่ 7% มียอดจำหน่ายตั้งแต่เดือนมกราคม-ธันวาคม 2563 จำนวนรวมทั้งสิ้น  25,528 คัน เป็นไปตามเป้าที่คาดการณ์ไว้ ซึ่งมาจากกลยุทธ์การทำตลาดและการจัดจำหน่ายรถยนต์ที่ตอบโจทย์การใช้งานของลูกค้าในทุกๆ เซกเมนต์ ไม่ว่าจะเป็น SUZUKI SWIFT, SUZUKI CELERIO, SUZUKI CIAZ, SUZUKI ERTIGA, SUZUKI CARRY และล่าสุดกับ SUZUKI XL7 รวมถึงการเอาใจใส่ในการพัฒนาและปรับปรุง ยกระดับงานบริการหลังการขายของโชว์รูมและศูนย์บริการมาตรฐานทั่วประเทศในทุกด้าน อีกทั้งยังเตรียมขยายเครือข่ายผู้จำหน่ายทั้งหมดเป็น 140 แห่งทั่วประเทศภายในเดือนมีนาคม 2565 

มร. อามาโนะ กล่าวเสริมว่าด้วยเหตุนี้ การเปิดตัว NEW SUZUKI SWIFT จึงเป็นการสานต่อทุกความสำเร็จ พร้อมกับเป็นการเติมเต็มความต้องการของลูกค้าที่กำลังมองหาสปอร์ตอีโคคาร์ที่มีสไตล์โดดเด่น ด้วยสมรรถนะอันดีเยี่ยมจากเทคโนโลยีอันเป็นเอกลักษณ์เฉพาะของซูซูกิ จึงเชื่อมั่นเป็นอย่างยิ่งว่า NEW SUZUKI SWIFT จะเป็นทางเลือกที่น่าสนใจ และได้รับการตอบรับเป็นอย่างดีจากลูกค้า รวมทั้งสร้างความคึกคักให้กับตลาดรถยนต์รับไตรมาสแรกของปี 2564 นี้

นายวัลลภ ตรีฤกษ์งาม กรรมการบริหารด้านการขายและการตลาด บริษัท ซูซูกิ มอเตอร์ (ประเทศไทย) จำกัด เปิดเผยว่า   “ซูซูกิได้ปรับกลยุทธ์การทำงานอย่างเข้มข้นเพราะมีความต้องการอย่างจริงใจที่จะมอบสิ่งที่ดีที่สุดให้แก่ลูกค้า จึงพร้อมที่จะสร้างความตื่นเต้นให้กับตลาดอีโคคาร์เมืองไทยอีกครั้ง ด้วยการแนะนำ NEW SUZUKI SWIFT เพื่อตอกย้ำความเป็นผู้นำด้านอีโคคาร์โดยตั้งเป้ายอดขายไว้ที่ 12,000 คัน เพื่อให้บรรลุเป้าหมายในยอดขายรวมปีนี้ที่ 30,000 คัน  

กลุ่มเป้าหมายสำคัญของ NEW SUZUKI SWIFT คือกลุ่มที่ชื่นชอบรถยนต์ที่มีดีไซน์โดดเด่นสามารถบ่งบอกถึงตัวตนได้อย่างชัดเจน มาพร้อมสมรรถนะอันร้อนแรง ฟังก์ชันการใช้งานคุ้มค่า ตอบโจทย์ไลฟ์สไตล์คนรุ่นใหม่ที่เต็มไปด้วยพลังในการใช้ชีวิตอย่างเต็มที่บนเส้นทางของตัวเอง จึงเป็นที่มาของแนวคิดNEW SUZUKI SWIFT, Power You Up แรงสุดขีด สปีดเร้าใจ

โดยได้งัดกลยุทธ์ Music Marketing เพื่อสื่อสารกับกลุ่มเป้าหมายด้วยการดึงโอ๊ต ปราโมทย์ ปาทาน มาเป็นผู้ถ่ายทอดไลฟ์สไตล์ที่แรงสุดขีด สปีดเร้าใจ ให้คนรุ่นใหม่กล้าออกไปใช้ชีวิตที่อยากเป็น ภายใต้เพลงใหม่ล่าสุด ‘Power You Up’ ที่มาในคอนเซ็ปต์เดียวกันกับชื่อเพลง ซึ่งเป็นการสร้างสรรค์เพลงใหม่ที่ฉีกแนวของโอ๊ต ปราโมทย์ ปาทาน ในสไตล์ Electronic Synth-Pop อัดความสนุกเร้าใจแบบไร้ขีดจำกัด รวมถึง MV ที่ถ่ายทอดความเร็ว แรง และอัพพาวเวอร์ของ NEW SUZUKI SWIFT ผ่านช่องทางการสื่อสารที่ครอบคลุมโดยเน้นสื่อออนไลน์มากขึ้นเพื่อให้เข้าถึงกลุ่มเป้าหมายได้โดยตรง

NEW SUZUKI SWIFT, Power You Up แรงสุดขีด สปีดเร้าใจ ได้รับการพัฒนาใหม่ นำเสนอผ่านดีไซน์อันโดดเด่นและสมรรถนะในการขับขี่ที่ดีเยี่ยม อัพพาวเวอร์ให้กับทุกการขับขี่ด้วย 3 ไฮไลท์ คือ 

อัพความสนุกทุกในทุกความเคลื่อนไหวไปกับความแรงของเครื่องยนต์ K12M พร้อมเทคโนโลยี DUALJET และ แพลตฟอร์ม HEARTECT

แรงสุดขีด สปีดเร้าใจด้วยเครื่องยนต์เบนซิน รหัส K12M 4 สูบ ขนาด 1.2 ลิตร กำลังสูงสุด 83 แรงม้า (PS) ที่ 6,000 รอบ/นาที แรงบิดสูงสุดที่ 108 นิวตันเมตร ที่ 4,400 รอบ/นาที มาพร้อมเทคโนโลยีหัวฉีดคู่หรือ DUALJET เพิ่มประสิทธิภาพด้วยระบบหัวฉีดคู่ที่จัดวางไว้ใกล้กับห้องเผาไหม้ของเครื่องยนต์ และทำงานโดยฉีดน้ำมันเชื้อเพลิงเข้าไปที่กระบอกสูบพร้อมกันทั้ง 2 หัวฉีด ทำให้น้ำมันมีละอองที่ละเอียดขึ้น อัดฉีดน้ำมันได้อย่างแม่นยำและเป็นการลดอุณหภูมิในกระบอกสูบพร้อมกับเพิ่มประสิทธิภาพในการเผาไหม้

นอกจากนี้การมีขนาดห้องเผาไหม้ที่เหมาะสมและมีอัตราส่วนกำลังอัดของกระบอกสูบที่ 11.5 ซึ่งเป็นกำลังอัดที่มากกว่าเครื่องยนต์ทั่วไป ทำให้น้ำมันเชื้อเพลิงเกิดการเผาไหม้อย่างรวดเร็วเมื่อมีการจุดระเบิด ได้กำลังและแรงบิดที่ดียิ่งขึ้น จึงช่วยให้ประหยัดน้ำมันมากขึ้น นอกจากนี้เครื่องยนต์ DUALJET ยังมีระบบ EGR ที่ลดอุณหภูมิในห้องเผาไหม้ ระบายความร้อนแก๊สไอเสียด้วยน้ำและหมุนวนเข้าท่อร่วมไอดี เป็นการลดการเผาไหม้ที่ผิดปกติ ทำให้ประสิทธิภาพของเครื่องยนต์สมบูรณ์ยิ่งขึ้น ประหยัดน้ำมันมากกว่า 23 กม./ลิตร รองรับน้ำมันสูงสุด E20

ด้านความปลอดภัยยังคงโดดเด่นด้วยแพลตฟอร์ม HEARTECT ซึ่งเป็นเทคโนโลยีเฉพาะของซูซูกิ ยกระดับการขับขี่ด้วยโครงสร้างน้ำหนักเบาที่สร้างจากปรัชญา 3 ข้อ คือ 

   1. รูปทรงที่ง่ายแต่มีความแข็งแรง ลดส่วนโค้งงอ เพื่อเพิ่มความแข็งแรงของโครงสร้าง ปรับปรุงตำแหน่งการวางเครื่องยนต์ ระบบส่งกำลัง ระบบรองรับน้ำหนัก และถังน้ำมันเชื้อเพลิง

   2. จุดเชื่อมต่อมีความแข็งแรง โครงสร้างตัวถังให้ความสำคัญเรื่องความปลอดภัย โดยออกแบบให้เชื่อมต่อกันอย่างสมบูรณ์แบบ ช่วยลดน้ำหนักได้มากขึ้นเพื่อสมรรถนะที่สูงสุด

  3. การลดน้ำหนัก โดยมุ่งไปที่ทุกส่วนของรถยนต์มากกว่าเพียงแค่ส่วนใดส่วนหนึ่ง แพลตฟอร์ม HEARTECT ช่วยให้โครงสร้างรถมีน้ำหนักน้อยลงแต่คงความแข็งแกร่ง ทนทาน มีประสิทธิภาพในการทรงตัวที่ดี ขับขี่ได้คล่องตัว 

รวมถึงโครงสร้างตัวถังแบบ TECT ช่วยเสริมสร้างความแข็งแกร่งของตัวรถ พร้อมระบบ NVH ช่วยกันการสั่นสะเทือน และลดเสียงรบกวนจากภายนอก อีกทั้งยังอัดแน่นไปด้วย ระบบ ESP ช่วยควบคุมสเถียรภาพการทรงตัว ระบบป้องกันล้อหมุนฟรี TCS และระบบ IDLING STOP ที่ลดมลพิษและลดการสิ้นเปลืองน้ำมันขณะรถหยุดนิ่งเหมาะกับการขับขี่ในเมือง เสริมด้วยระบบ Cruise Control ระบบควบคุมความเร็วอัตโนมัติ ให้ขับสบายตลอดทาง พร้อมมั่นใจในทุกเส้นทางด้วยระบบ Hill Hold Control ช่วยออกตัวขณะอยู่บนทางลาดชัน พร้อมทั้งถุงลมนิรภัยถึง 6 ตำแหน่ง    

อัพดีไซน์ใหม่ สปอร์ตสุดเร้าใจด้วยกระจังหน้าตกแต่งโครเมี่ยมและล้ออัลลอยปัดเงา

อัพดีไซน์สไตล์สปอร์ตสุดเร้าใจสะท้อนภาพลักษณ์และตัวตนของผู้ขับขี่ได้เป็นอย่างดี NEW SUZUKI SWIFT ได้ปรับโฉมเพิ่มลุคสปอร์ตปราดเปรียวที่กระจังหน้าตกแต่งโครเมี่ยมแบบใหม่ และล้ออะลูมิเนียมอัลลอยปัดเงาใหม่ขนาด 16 นิ้วดูโดดเด่นเป็นเอกลักษณ์ พร้อมไฟหน้า LED Projector และไฟท้าย LED โดยมิติของตัวรถมีความยาว 3,845 มิลลิเมตร ความกว้าง 1,735 มิลลิเมตร ความสูง 1,495 มิลลิเมตร ความยาวฐานล้อ 2,450 มิลลิเมตร

อัพความสบายในห้องโดยสารดีไซน์สปอร์ต หน้าจอระบบสัมผัส 8 นิ้ว

NEW SUZUKI SWIFT จัดเต็มระบบเอ็นเตอร์เทนเมนท์ครบครันและอุปกรณ์อำนวยความสะดวกมากมายเพื่อให้สามารถขับขี่ตลอดเส้นทางได้อย่างสบายและสนุก ด้วยหน้าจอระบบสัมผัสขนาด 8 นิ้ว รองรับทุกการเชื่อมต่อทั้ง Apple CarPlay, Android Auto และ Bluetooth 

ภายในห้องโดยสารสีดำ ตกแต่งด้วยวัสดุสีเงินสไตล์สปอร์ต กว้างสบายรองรับการใช้งานได้หลากหลาย มาตรวัดตกแต่งลายเส้นสีแดง พร้อมพวงมาลัยมัลติฟังก์ชันทรง D-Shape เพิ่มพื้นที่วางขาและปรับระดับได้ 4 ทิศทาง เบาะนั่งทรงสปอร์ตโอบกระชับสรีระ 

รองรับทุกไลฟ์สไตล์ในการเดินทาง ด้วยพื้นที่เก็บสัมภาระขนาด 265 ลิตร ปรับพับเบาะหลังแบบ 60:40 พร้อมด้วย Keyless Entry เปิด-ปิดล็อกประตูได้โดยไม่ต้องกดกุญแจรีโมท สะดวก ทันสมัย ด้วย Keyless Push Start สตาร์ทหรือดับเครื่องยนต์ได้ในปุ่มเดียว และเสริมความปลอดภัยในการถอยจอดทุกพื้นที่ด้วยกล้องมองหลังสุดคมชัด 

NEW SUZUKI SWIFT มีให้เลือกทั้งหมด 6 สี ได้แก่ สีน้ำเงิน Speedy Blue Metallic (ZYH), สีแดง Ablaze Red Pearl (ZTW), สีขาว Pure White Pearl (ZYG), สีเทา Star Silver Metallic (ZTS), สีเทา Mineral Gray Metallic (ZTU) และสีดำ Super Black Pearl (ZTT) มาใน 2 รุ่น ได้แก่ รุ่น GL ราคาเริ่มต้น 557,000 บาท และ รุ่น GLX ราคาเริ่มต้น 629,000 บาท ซูซูกิพร้อมจะมอบสุดยอดความคุ้มค่าให้ผู้ที่สนใจได้เป็นเจ้าของ NEW SUZUKI SWIFT ได้ง่ายยิ่งขึ้นกับโปรโมชั่นพิเศษอัตราดอกเบี้ยพิเศษสุดเพียง 1.99% และสามารถผ่อนเริ่มต้นที่ 3,333 บาท

อีกทั้ง ซูซูกิจัดให้มีกิจกรรมเปิดตัวผลิตภัณฑ์ใหม่ NEW SUZUKI SWIFT ที่โชว์รูมรถยนต์ซูซูกิในวันที่ 6 กุมภาพันธ์ 2564 เชิญทุกท่านร่วมสัมผัสและทดลองขับ NEW SUZUKI SWIFT ที่โชว์รูมผู้จำหน่ายรถยนต์ซูซูกิใกล้บ้านครอบคลุมทั่วประเทศกว่า 130 แห่ง

>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<

‘Suzuki’ to launch the NEW SUZUKI SWIFT, 

the latest premium sports ecocar,

With the theme, “Power You Up: Top speed for the best drive”

More power for more fun, with starting price at only 557,000 THB,

As Suzuki targets overall sales of 30,000 units in 2021

(Bangkok - 2 February 2021) Suzuki Motor (Thailand) Co., Ltd. moves forward full steam ahead to penetrate the Thai automotive market with the introduction of the NEW SUZUKI SWIFT, the latest premium sports ecocar that comes with the theme, “Power You Up: Top speed for the best drive”, the answer to every lifestyle of the new generation; with top tier performance and sports-like feel. The new model, however, will maintain fuel economy with the K12M engine, the DUALJET technology, and the HEARTECT platform. The vehicle will come with a complete sports car design inside and out, along with an upgraded passenger cabin in the premium sports car design and a full function entertainment system. Suzuki is set to roll out the new theme song for the model called, “Power You Up”, which is performed by “Oat” Pramote Patan and will reflect the idea of the NEW SUZUKI SWIFT perfectly. Pricing for the new model starts at 557,000 baht, where Suzuki is targeting to sell at least 12,000 units this year, aiming to become the leading manufacturer of ecocars in Thailand.

Mr. Minoru Amano, President of Suzuki Motor (Thailand) said although the new wave of the Covid-19 pandemic has hit Thailand and disrupted the automotive and other industries once again, Suzuki is still hopeful even though there’s an outbreak. Suzuki’s hope of becoming one of the stimulators for the Thai economy still stands and so the company has adjusted its strategies to serve its customers during such hard times, whether that be the improvement in the services sector all the way to quality productions to ensure the highest level of satisfactions among Suzuki’s drivers.

Suzuki’s success in the previous year is reflected through its growth, which was in a diverse trend with many companies, as Suzuki saw a 7 per cent growth, with a total reaching 25,528 units sold between January – December 2020 as planned. Mr. Amano stressed that the achievement came from Suzuki’s marketing and sales strategies which introduced various models suitable for every customer’s need from every segment, including the SUZUKI SWIFT, SUZUKI CELERIO, SUZUKI CIAZ, SUZUKI ERTIGA, SUZUKI CARRY, and the latest model the SUZUKI XL7. Suzuki steps further to take care of its customers by upgrading and advancing aftersales services, as well as showrooms and service centers nationwide in every aspect. He noted that Suzuki will also expand its dealerships to cover 140 locations across Thailand by March 2022. 

Mr. Amano further informed that the launching of the NEW SUZUKI SWIFT is an extension of all the successes Suzuki has accomplished so far and will fulfill the desires of drivers who is searching for a sports ecocar to add to their collection. This new model, which is perfect for all lifestyle, comes with an excellent driving performance and fuel economization from a unique technology only available from Suzuki. Mr. Amano truly believes the NEW SUZUKI SWIFT will become another interesting choice for drivers and will be well accepted by the public, bring a colorful start to the Thai automotive market in 2021. 

Mr. Wallop Treererkngam, Executive Director for Sales and Marketing of Suzuki Motor (Thailand) revealed, Suzuki has largely improved its operation strategy because it wants to sincerely present all of its customers with the best products. He informed that Suzuki is ready to bring about more excitement to the Thai ecocar market by introducing the NEW SUZUKI SWIFT, to reiterate Suzuki’s leadership in ecocar production. In 2021, Suzuki targets to generate sales of 12,000 units for this model and reach an overall sale of 30,000 units. 

The most important target group for the NEW SUZUKI SWIFT is drivers who love a car with a distinct uniqueness that can clearly represent who they really are, that comes with great driving performance and all-rounded functionality great for the lifestyle of the new generation which is full of power ready to take on any challenges. With such concept created for the new model, a theme was born – the ‘NEW SUZUKI SWIFT, Power You Up: Top speed for the best drive’

Suzuki has planned to further employ the Music Marketing strategy to better communicate with this target group, by collaborating with “Oat” Pramote Patan as the presenter to share the experience of top speed lifestyle, inspiring the next generations to live the life they want. A new song, ‘Power You Up’ will also be launched along with the same concept of the new model, an exclusive creation by “Oat” Pramote Patan in the style of Electronic Synth-Pop for endless fun and entertainment. An MV for the song will also be produced to reflect the model’s strength, speed, and  power and will be disseminated through all online channels to directly reach out to the targeted audience. 

NEW SUZUKI SWIFT, Power You Up: Top speed for the best drive’ has been developed and designed with 3 highlights including: 

Fun in every movement with the K12M engine, DUALJET technology and HEARTECT platform.

The1.2-litre K12M 4-cylinder benzene engine generates 83 horsepower (PS) at 6,000 rounds/minute, torque of 108 newton meter at 4,400 rounds/minute. The DUALJET technology brings about improved combustion, as the system is located near the combustion chamber for a more precise and detailed oil pumping process. The DUALJET will also help lower the temperature in the cylinders and increase combustion capacity. With the perfect combustion chamber to the compression ratio of 11.5, which is higher than normal engines, this creates a fast and improved torque, which in turn helps save more fuel. The DUALJET is further equipped with the EGR system that reduces the combustion chamber’s temperature and decreases heat in the exhaust pipes with water which circulated back into the intake manifold and lower abnormal combustion, creating the most efficient engine with fuel economization of 23 km./liter and the E20 compatible .

For the safety aspect, the NEW SUZUKI SWIFT is installed with the HEARTECT platform, which is an exclusive technology from Suzuki. The model driving esthetic has also been elevated with its light structure constructed under the 3 philosophies of: 

   1. Easy but strong shapes, where curves are reduced to increase structure’s strength. Engine’s location has been adjusted, along with the transmission and suspension systems, and fuel tank.   

  2. Joints and connection points are much stronger. Main structure is focused on providing the highest safety through a perfect connection, which further reduce weight for the highest performance.

  3. Weight reduction is emphasized in every part of the vehicle not just in one spot. 

The HEARTECT platform ensure that the structure has less weight but retains its strength, durability, balancing capabilities, and great mobility. The TECT structure will further enhance the vehicle’s strength, while the NVH system will reduce vibration and ambient noise. 

Other safety functions include, the ESP system produces strong stabilization, the Traction Control System (TCS), and the IDLING STOP system which helps reduce pollution and access fuel usage while the automobile is idle mode. Finally, the Hill Hold Control helps ensure a smoother start off on slanted slopes and there are 6 SRS airbags located around the vehicle. 

An upgraded design: Chrome grille and buffed aluminum alloy wheels.

The new sports-like design best displays the image and identity of drivers perfectly. The NEW SUZUKI SWIFT demonstrates an even more sports-car-like feel with the newly installed chrome grille and 16-inch buffed aluminum alloy wheels. The model is equipped with the LED Projector headlights, and LED taillights. The vehicle’s dimension is 3,845 mm. in length, 1,735 mm. in width, and 1,495 mm. in height, as well as a wheelbase of 2,450 mm.   

Upgraded comfort: sports-car design passenger cabin with 8-inch touchscreen

The NEW SUZUKI SWIFT is packed with a full-function entertainment system and utilities to assure that every drive on every road is fun and comfortable. Enjoy the time in this vehicle with the 8-inch touchscreen that supports various types of connection include Apple CarPlay, Android Auto, and Bluetooth.

The passenger cabin comes in black with silver sports-car-style decorations. The cabin is spacious fit for multi-purposes, while the red color gauges express fierceness. The automobile comes installed with the D-Shape steering wheel with extra legroom and 4-way seat adjustments. The sports-car-style seat brings high comfort as the body is securely enfolded. 

Every journey is right one with the NEW SUZUKI SWIFT, with its baggage area of 265 liters, seat adjustments of 60:40 ratio, and the Keyless Entry – opening and locking the doors without a key. The Keyless Push Start starts or turns off the engine with just one push, while the rear-view camera provides the highest safety and precision for reverse parking. 

The NEW SUZUKI SWIFT comes in 6 colors of Speedy Blue Metallic (ZYH), Ablaze Red Pearl (ZTW), Pure White Pearl (ZYG), Star Silver Metallic (ZTS), Mineral Gray Metallic (ZTU), and Super Black Pearl (ZTT). There are two sub-models to choose from, the GL with the starting price of 557,000 baht, and the GLX where pricing begins at 629,000 baht. Suzuki is inviting interested customers to become an owner of the NEW SUZUKI SWIFT even easier, with the special promotion of 1.99% interest rates and instalments beginning at only 3,333 baht per month.

Suzuki is set to hold NEW SUZUKI SWIFT showroom event at all of the Suzuki showrooms on 6 February 2021. If you’re interested in test-driving the NEW SUZUKI SWIFT, please visit the 130 Suzuki showrooms near you, today!

https://www.facebook.com/autofulltravel/